Schilder Mixedmedia Rittenkaart

Schilderen met mixed media is een creatieve en intuïtieve manier om jezelf te uiten. Je kunt verschillende materialen en technieken combineren om je eigen unieke kunstwerken te maken. Het is ook een gezellige en rustgevende activiteit om samen met anderen te doen. Je kunt je inspireren door elkaars werk en elkaar feedback geven. Als je interesse hebt om mee te doen, kun je een rittenkaart kopen waarmee je toegang krijgt tot meerdere workshops. Zo kun je op je eigen tempo leren en experimenteren met mixed media schilderen.

Hoe werkt het?

Mixed media is een techniek waarbij je verschillende materialen combineert om een kunstwerk te maken. Je kunt bijvoorbeeld acrylverf, inkt, potlood, pastelkrijt of oliepastel gebruiken om verschillende texturen, kleuren en effecten te creëren. Het gevoel dat je wilt overbrengen met je kunstwerk bepaalt welke materialen en kleuren je kiest. Je kunt bijvoorbeeld warme kleuren gebruiken voor een vrolijk of energiek gevoel, of koele kleuren voor een rustig of somber gevoel. Door te experimenteren met mixed media kun je een uniek kunstwerk maken dat jouw persoonlijke stijl en emotie weerspiegelt. Daarnaast leren wij jouw imperfecties te omarmen en deze juist als onderdeel van je kunstwerk te accepteren. 

Inbegrepen zit

Alle papieren ondergronden tot 50x70 cm. Liever schilderen op een canvasdoek? Deze zijn tegen betaling te koop in het Atelier. (Wat op dat moment aanwezig is. Afwijkende maten kunnen besteld worden)

Alle materialen om een kunstwerk te maken

Gebruik van ezel, kwasten enpaletmessen

Stempelkaart (deze ontvangt u bij de eerste les)

Gratis koffie/thee

Geen verplichting om elke week te komen, u kunt zelf aangeven wanneer u weer wilt komen schilderen. Daarnaast hoeft u niks mee te brengen naar het Atelier, alles is voorhanden om creatief bezig te zijn. Na de schilderles kunt u het kunstwerk laten staan tot de volgende keer. Dus geen gesleep van en naar het Atelier

Tijd

2 uur per les (2 uur schilderen is intensief als je creatief bezig bent, langer schilderen kan altijd omdat je een stempelkaart krijgt die je naar eigen inzicht kunt laten afstempelen)

Kosten

Deluxe Schilderkaart €150 (5x schilderen á €30.00 per les) of

Super Deluxe Schilderkaart €275 (10x Schilderen á €27.50 per les)

Deze kosten zijn inclusief de materiaalkosten 

Interesse in een schilder Rittenkaart?

- Deze is hieronder te verkrijgen of u kunt naar het atelier komen en deze daar aanschaffen. 

- Datum in overleg. Na het boeken en betalen neem ik contact op om een datum te plannen. Liever eerst een datum bespreken? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

5X SCHILDEREN MIXEDMEDIA

Deluxe Schilderkaart

€ 150,00
5X SCHILDEREN MIXEDMEDIA

Deluxe Schilderkaart

€ 150,00
10X SCHILDEREN MIXEDMEDIA

SuperDeluxe schilderkaart

€ 275,00
10X SCHILDEREN MIXEDMEDIA

SuperDeluxe schilderkaart

€ 275,00

Vertel het door, geef een revieuw en sterren

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Contactformulier