Dienblad Toekan

Het leukste vriendinnenuitje van de Achterhoek. Kom een dienblad met Toekan beschilderen bij Atelier Color Pencils. Creatief bezig zijn door met een losse toets te schilderen. Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Hoe werkt het?

Als jullie komen dan staat alles gereed op tafel om hieraan te beginnen. We starten met een goede kop koffie of thee. Dan vertellen we op welke wijze we gaan schilderen en gaan we stap voor stap het kunstwerk opbouwen.

Inbegrepen zit

- 1 dienblad (let op! In verband met beschikbaarheid van de dienbladen zullen er steeds andere soorten en maten aanwezig zijn tijdens de workshop. Wij zullen deze tijdens de workshop klaar zetten. Onderling mag er natuurlijk geruild worden.) 

- Alle verf materialen

- Gratis koffie/thee

Kosten

Kosten zijn € 30.00 p.p

Deze kosten zijn inclusief de materiaalkosten

Tijd: 2.5 uur ( met 30 min uitloop)

 

Interesse in deze workshop?

- De workshop gaat door met een groeps grote met 6 personen. (meer personen? Dan graag het contactformulier invullen zodat we een passend arrangement kunnen aanbieden)

- Datum in overleg. Na het boeken en betalen neem ik contact op om een datum te plannen. Liever eerst een datum bespreken? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Vertel het door en geef sterren

Rating: 0 sterren
0 stemmen