Nieuw! Samenwerklessen 2023

Lijkt het jouw leuk om diverse technieken uit de kunstwereld te proberen? Dan heb ik een leuk nieuwsbericht voor je. Vanaf Januari 2023 ga ik 1x per maand een onderwerp uitleggen op zaterdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur. Kijk gauw op deze pagina voor meer info. Wie weet zien we elkaar snel in het Atelier.

Lees meer »

We zijn weer open!

Afgelopen weekend waren we weer open bij Color Pencils. De eerste twee cursisten zijn  dan ook weer creatief bezig geweest. Daar zijn we natuurlijk  helemaal blij om. Eindelijk kunnen we weer creatief bezig zijn. Omdat we willen dat iedereen een kans krijgt om creatief bezig te kunnen zijn, hebben we de groep van zes naar vier personen terug gebracht.  Dit om de 1.5 meter regel te kunnen waarborgen. Door alle corona regels heb ik voorlopig de dag workshops verwijderd van de website. We gaan nu twee keer op een dag workshops aanbieden van vier uur. Wilt u liever maar twee uurtjes komen? Dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor dan even contact met mij op. Alle data wordt deze week op de website aangepast. Hoop u snel te kunnen verwelkomen bij Color Pencils. Let's make Art together!

Lees meer »

Updates / Beste Wensen

Vanaf heden kan er ook met IDeal betaald worden op de website. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om per factuur, contant of tikkie te betalen.

Lees meer »

Let's make Love Art by Color Pencils

Verveel jij je vaak op de zondag omdat er niks leuks te doen is? Kom dan naar Color Pencils en ga met verf en penselen aan de slag om elkaar te schilderen op een canvasdoek. Ik hoor je nu denken: wij schilderen? Dat is niks voor ons. Wij van Color Pencils zeggen; kom het gewoon eens proberen. Wij gaan je in de workshop begeleiden zodat jij met een eigen gemaakte kunstwerk van je geliefde naar huis gaat. Succes gegarandeerd omdat er geen één schilderij hetzelfde is. Het eerste stel is al bij Color Pencils geweest en heeft de volgende recensie geschreven. Bedankt hiervoor. Kijk bij de workshops voor meer info.

Lees meer »

Nieuwe kunstwerken op Werkaandemuur.nl

Er zijn nieuwe kunstwerken geplaatst op Werkaandemuur.nl. Naast fisieke kunstwerken maken vind ik het ook een uitdaging om digitaal te schilderen. Eens in de zoveel tijd upload ik ook weer diverse kunstwerken zodat daar het aanbod ook gaat groeien. Klik op de volgende link om naar mijn shop te gaan. https://colorpencilsterborg.werkaandemuur.nl/nl

Lees meer »

Black Friday Sale

Let goed op! Op 26 november om 00.00 uur tot en met 27 november 00.00 uur hebben we grote kortingen op veel workshops en cursussen. Zet de datum in je agenda en sla je slag. Sommige kortingen kunnen oplopen tot 50% korting.

Lees meer »

Color Pencils " Make Art Easy " of " KCKB "Pakket en nieuwe Workshops met datums

NIEUW: Vanaf 5 januari 2021 gaan we een 16 weken cursus aanbieden waarin jij leert tekenen met diverse materialen. Contekrijt en houtskool zijn er een paar materialen van die je dan gaat gebruiken. In deze lessen ga je diverse dingen leren om zo bij les 15 en 16 zelfstandig een eigen kunstwerk ( stilleven / portret ) te maken. Wil je meer info omtrent de cursus? Ga dan naar de tab Cursussen toe. 

Lees meer »

De eerste kennismakingsworkshop zijn een feit

In het weekend van 23 - 24 - 25 oktober zijn de eerste kennismakings workshops een feit. Zoals je op de  foto's kunt zien heeft deze cursist gekozen voor de wateroplosbare mediums. Hier had de cursist nog nooit mee gewerkt. Daarnaast had de cursist ook niet verwacht dat ze dit kon tekenen. Dit is het resultaat na twee uurtjes intensief bezig zijn. Niet verkeerd voor de eerste keer toch? Lijkt jouw dit ook leuk? Of wil jij een ander medium uitproberen? Boek dan snel een kennismakings workshop. Er zijn nog diverse datums vrij. Zie ik jou ook binnenkort in onze Atelier / Werkruimte?

Lees meer »

Openingsdagen

De openingsdagen van Color Pencils op 17 en 18 oktober zijn geweest. Vanaf nu zijn we dan ook officieel open.  Wij willen via deze weg iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om een kijkje te komen nemen in het atelier / werkruimte van Color Pencils. 

Lees meer »

De Atelier/Werkruimte is klaar!

Na hard werken kunnen we eindelijk zeggen: We zijn klaar met het inrichten van het atelier/werkruimte. Zoals op de foto te zien is, zijn alle plekken Coronaproof ingericht.  Hierdoor kunnen er per sessie maximaal 6 personen in de atelier/werkruimte zitten. Wel willen we graag een opening gaan houden. Dit betekent dat ook de opening in groepjes van 6 personen moet worden gedaan. Dit om de Corona regels te respecteren. Hoop dat jullie hiervoor ook allemaal begrip hebben. Voor de opening gaan we diverse datums beschikbaar stellen met een tijdsbestek van ongeveer drie kwartier. Hierdoor kunnen wij beheerst de dag vullen. Heb jij geen gelegenheid gehad om bij de opening te komen kijken? Wees niet getreurd, wij zullen de eerst komende tijd kennismaak workshops gaan aanbieden in het weekend van ongeveer twee uur tegen een kleine vergoeding. In die twee uur mag je van diverse spullen gebruik maken om te zien of een bepaalde workshop wilt gaan doen. Houd voor de datums op de website het kopje Opening en Kennismaak Workshops in de gaten. Tot snel.

Lees meer »

Nieuwe werkruimte

Met heel veel trots kan ik jullie vertellen dat we voor mijn bedrijf ColorPencils een bedrijfsruimte heb gevonden! Door alle corona regels die nu bijna standaard zijn in onze samenleving kan ik thuis geen workshops meer geven. Iets wat ik voordat corona in ons leven kwam aan het opbouwen was. Door deze ruimte kan ik deze droom weer verder bewerkstelligen. De komende maanden zullen alle uurtjes die we over hebben gespendeerd gaan worden aan het opknappen van de bedrijfsruimte. Hier alvast wat foto's van onze ruimte, de eerste werkplekken hangen al aan de muur. Ons streven is dat we eind november de eerste workshops kunnen gaan starten. Daarnaast ga ik dit avontuur samen met mijn man doen die het bedrijf vlieg-beleving heeft. Volgen jullie ons ook in de komende maanden? Wij hopen jullie snel te kunnen verwelkomen op onze nieuwe werkplek.

Lees meer »

Diverse datum beschikbaar voor Workshops

Er zijn al diverse workshops te boeken. Wil jij erbij zijn? Claim dan jouw plek. Vol = Vol.  Volg de website voor meer datums en aanbiedingen van de workshops. Er komen regelmatig updates. Staat jouw datum er niet bij? Wil jij met je vriendinnen of vrienden iets leuks doen? Vul dan het contactformulier in en stel je vraag. Alles is in overleg te regelen. Wij van Color Pencils hopen je snel te zien bij één van de workshops!

Lees meer »