MixedMedia Collage

Het leukste uitje voor iedereen die gewoon creatief bezig wil zijn. Deze workshop is voor iedereen geschikt doordat je hiervoor niet hoeft te kunnen tekenen. Je zult versteld staan hoe je in een paar uur toch een mooi kunstwerk kunt maken.

Hoe werkt het?

Als eerst gaan we door tijdschriften heen om leuke plaatjes of teksten te verzamelen. Daarna gaan we een compositie neerleggen en bedenken wat we willen uitbeelden. Dit kan in beeld of in tekst. Het is daarna tijd om te gaan plakken. Als dat klaar is gaan we nog verder met verf om het geheel te versieren. (stencils, pennen, potloden, verf enz enz)

Inbegrepen zit

1 MDF ondergrond van 30 X 30 cm (voor behandeld)

Alle materialen om te kunnen plakken of verven

Gratis koffie/thee

 

Tijd: 3 uur (met 30 min uitloop)

Kosten

Kosten zijn € 55.00 p.p

Deze kosten zijn inclusief de materiaalkosten 

Interesse in deze workshop?

- Aantal personen is aanpasbaar tijdens het afrekenen (groeps grote tot 8 personen, meer personen dan graag het contact invullen zodat we een passend arrangement kunnen aanbieden)

- Datum in overleg. Na het boeken en betalen neem ik contact op om een datum te plannen. Liever eerst een datum bespreken? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mixedmedia Collage

€ 55,00

Mixedmedia Collage

€ 55,00

Contactformulier

Vertel het door, geef een revieuw en sterren

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
een jaar geleden

Wij, moeder en dochter hebben op vrijdag 11 augustus de workshop Mixed Media gevolgd. Het was echt superleuk, eerst plaatjes zoeken en bedenken wat je ongeveer wilt maken en dan de verrassing dat het uiteindelijk een superleuk resultaat opleverd. Wij hebben er echt van genoten, leuke sfeer en goede begeleiding door Jolanda. Bedankt voor de leuke middag en we komen zeker nog een keer terug voor een andere workshop die je aanbiedt.