Free Art Day Achterhoek 2024 

  van 12:00 tot 16:00 uur - Editie 2

Dit jaar gaan we voor het eerst een  schilder middag organiseren voor personen die een dag in het zonnetje gezet mogen worden. Zij mogen deze dag gratis komen schilderen om zo even alle zorgen te kunnen vergeten.

 

Het thema voor de volgende Free Art Day Achterhoek gaat worden; "IJSJES" en dan geschilderd in een losse toets. Dat houdt in dat je dus naar eigen inzicht mag schilderen. Er is geen goed of fout op deze dag. Het gaat om het plezier dat we met elkaar gaan beleven op deze dag.

 

Voor de 2e editie van de schildersdag willen wij een dag organiseren voor 50 plekken. Uw kunt hiervoor dan ook iemand opgeven via onderstaande formulier.

 

Wanneer de animo groter dan 50 aanmeldingen zal zijn, dan zullen wij van alle aanmeldingen een loting gaan toepassen om zo de plekken eerlijk te verdelen. 

 

Echter kunnen wij ook alle hulp gebruiken om iedereen de dag van hun leven te laten hebben. Voel jij je geroepen om op deze dag vrijwillig mee te helpen. Of ben jij die sponsor die met ons mee wilt denken om dit tot een groot succes te laten verlopen, neem dan contact op via mail of telefoon. Info is te vinden onderaan de pagina.

Inschrijf formulier 2024

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door:

Indruk van de Free Art Day Achterhoek 2023

Overige vragen

Waarom Free Art Day Achterhoek

Dit omdat wij van mening zijn dat iedereen kan schilderen. Jong of oud, vaak zitten er grote kunstenaars tussen zonder dat ze het zelf weten. Tevens is schilderen een ontspannende hobby waarbij je het brein een soort van rust geeft. Dit kan voor een dagje ook even goed zijn om op adem te komen van alle dingen die elke dag spelen.

Moet de deelnemer zelf nog wat mee nemen naar het evenement?

Nee, je hoeft deze dag niets mee te brengen. Het enigste wat wij vragen is een gezonde dosis gezelligheid voor deze dag. Wel raad ik je aan om niet de allerbeste kleding aan te doen. Aangezien we met acrylverf gaan schilderen is het zo dat als de verf opgedroogd is deze niet meer met wassen uit de kleding gaat. Wij hebben uiteraart wegwerpschorten op deze dag beschikbaar voor iedereen.

Tot wanneer kan ik een deelnemer opgeven?

U kunt een deelnemer tot 31 juli 2023. Wij willen dan in de eerste week van Augustus de deelnemers gaan benaderen of er een toezegging is voor het evenement.

Afmelden van deelname

Mocht het onverhoopt gebeuren dat de deelnemer de dag moet afzeggen omtrent wat voor reden dan ook, dan horen wij dit graag voor 12 augustus 2023. Dan hebben wij nog de gelegenheid om nieuwe deelnemers te benaderen.

Niet genoemde vragen

Heeft u een vraag die niet genoemd is en wilt u daar een antwoord op. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.