Workshops 

I like to surround myself with creative people. They love life in such a contagious way that can't often be put into words.

 

-Rachel Wochin-

Structuren Schilderij

In deze workshop ga je aan de slag om een schilderij met structuren te creëren.  Zodra de structuur uitgedroogd is ga je met verdunde acrylverf de kleuren aanbrengen. Kies je voor aardetinten of ga je voor een uitbundige kleurenpalet? Je kunt je eigen draai eraan geven doordat je de kleuren in laagjes aanbrengt. 

Wat zit erbij inbegrepen:

1 drager MDF 60 x 60 cm,

alle materialen die nodig zijn voor de workshop. Kortom je hoeft niets zelf mee te nemen.

- Workshop van 4 uur

- Datum en tijd in overleg.   

- Max. 7 personen. Kosten p.p € 49.95

(Bij beide dagen kan er een uitloop zijn van een half uur)

Mixed Media Basis

Hier gaan we op een canvasbord een MixedMedia kunstwerk opbouwen. Door middel van bepaalde lagen achter elkaar op te bouwen kun je veel dimensies krijgen in je kunstwerk. Je gaat hier met verschillende materialen aan de slag.

- Workshop van 3.5 uur.

- Datum en tijd in overleg.  

- Kosten: p.p € 30

Mixed Media Encaustic (Fake)

Hou jij van een romantiek en mooie teksten? Dan is deze workshop zeker wat voor jouw. Het lijkt op collage plakken alleen zit hier nog een extra laagje toegevoegd wat het kunstwerk mooi dromerig maakt. Wat zit erbij deze workshop inbegrepen?

- MDF paneel van 18 mm dik en 28x28 cm groot 

-Gebruik van de materialen die benodigd zijn. 

-Workshop van 3.5 uur

- Datum en tijd in overleg.  

- Kosten: p.p € 30

Mixed Media Collage

Spreken tijdschriften jouw ook altijd zo aan?  Laat je verleiden door de mooie glossy tijdschrijft foto's en voeg daar zelf nog een touch of art aan toe.  Wat zit erbij deze workshop inbegrepen?

- MDF paneel van 18 mm dik en 28x28 cm groot.

-Gebruik van de materialen die benodigd zijn. 

-Workshop van 3.5 uur

- Datum en tijd in overleg.  

 -Kosten p.p € 30

Dikke Dames schilderen

Bij deze workshop gaan we de bekende dikke dames schilderen. Wil jij creatief bezig zijn, hou je van kleuren? Dan is dit de workshop voor jou. Eind van de workshop ga jij naar huis met een kunstwerk dat jij zelf hebt gemaakt. Graag vooraf beeld van een dikke dame aanleveren.

-Workshop van 3.5 uur

- Datumen tijd in overleg.  

 -Kosten: p.p € 30

Acryl gieten (Dirty cup pouring)

Wat is er nu niet spannender dan het niet weten hoe je kunstwerk eruit komt te zien. Dat is wat er wat er met acryl gieten gebeurd. Je kiest je kleuren, je doet ze bij elkaar en dan laat je het over het canvas heen vloeien. Voor deze workshop van 2.5 uur hoef je geen schilder vaardigheden te hebben. De workshop is daarom zeer geschikt voor vrienden/vriendinnen en families die wat leuks willen doen maar niet de gehele dag met een workshop bezig willen zijn. 

 

Wat moet je nog meer weten over deze workshop: Het kunstwerk kan niet na afloop van de workshop meegenomen worden. Dit komt doordat de canvas minimaal 24 uur moet uitharden. Ook wordt het canvasdoek na het uitharden voorzien van een varnisch zodat de Acrylverf goed wordt beschermd. Het kunstwerk kan hierdoor pas een week later opgehaald worden. Verder zijn er beschermings middelen aanwezig om vieze handen en kleding te voorkomen. Raad je wel aan om niet al te goede kleding aan te doen tijdens deze workshop.

- Workshop van 2.5 uur

Datum en tijd in overleg.  

Kosten: p.p €30