Workshops -Cadeaubonnen

I like to surround myself with creative people. They love life in such a contagious way that can't often be put into words.

 

-Rachel Wochin-

Wij bieden ook Workshops aan. Zo heeft u geen verplichting en kunt u toch iets nieuws leren. We gaan in 4 uur tijd een kunstwerk maken. Bij elke workshop zitten alle matrialen inbegrepen. U hoeft dus niks zelf mee te nemen. Wilt u meer info bel dan naar 06-18515937

Sale!

Acryl gieten (Dirty cup pouring)

€ 40,00 € 35,00
Sale!
Sale!

Acryl gieten (Dirty cup pouring)

€ 40,00 € 35,00

Wat is er nu niet spannender dan het niet weten hoe je kunstwerk eruit komt te zien. Dat is wat er wat er met acryl gieten gebeurd. Je kiest je kleuren, je doet ze bij elkaar en dan laat je het over het canvas heen vloeien. Voor deze workshop van 2.5 uur hoef je geen schilder vaardigheden te hebben. De workshop is daarom zeer geschikt voor vrienden/vriendinnen en families die wat leuks willen doen maar niet de gehele dag met een workshop bezig willen zijn. 

-Tijd en Datum zie keuze menu naast winkelwagentje.

-Max. 6 personen voor goede begeleiding.

 

Wat moet je nog meer weten over deze workshop: Het kunstwerk kan niet na afloop van de workshop meegenomen worden. Dit komt doordat de canvas minimaal 24 uur moet uitharden. Ook wordt het canvasdoek na het uitharden voorzien van een varnisch zodat de Acrylverf goed wordt beschermd. Het kunstwerk kan hierdoor pas een week later opgehaald worden. Verder zijn er beschermings middelen aanwezig om vieze handen en kleding te voorkomen. Raad je wel aan om niet al te goede kleding aan te doen tijdens deze workshop.

 

Heb ik je interesse opgewekt? Schrijf je dan hieronder in zodat jij als één van de eerste aanwezig kunt zijn bij deze leuke workshop.

Bij deze workshop gaan we de bekende dikke dames schilderen. Wil jij creatief bezig zijn, hou je van kleuren? Dan is dit de workshop voor jou. Eind van de dag ga jij naar huis met een kunstwerk dat jij zelf hebt gemaakt. Tijdens de workshop kun je uit diverse voorbeelden kiezen. Uiteraart mag je ook een eigen gekozen voorbeeld meenemen.

Workshop van 4 uur.

-Tijd en Datum in overleg

-Max. 8 personen voor goede begeleiding.

Sale!

Mixed media Collage

€ 35,00 € 30,00
Sale!
Sale!

Mixed media Collage

€ 35,00 € 30,00

Spreken tijdschriften jouw ook altijd zo aan?  Laat je verleiden door de mooie glossy tijdschrijft foto's en voeg daar zelf nog een touch of art aan toe. Hoe je dit laag tot laag naar een kunstwerk gaat toewerken ga ik je uitleggen in de workshop die ongeveer 4 uur tijd bedraagt. Deze workshop is elke vrijdag van 18:00 - 22:00 uur te boeken. Datum in overleg. Wat zit erbij deze workshop inbegrepen?

- MDF paneel van 18 mm dik en 28x28 cm groot.

-Diverse papier en glossy plaatjes

-Gebruik van de materialen die benodigd zijn. Kortom je hoeft niets zelf mee te brengen. (Heb je zelf mooie plaatjes gevonden die je in je kunstwerk wilt verwerken breng die dan mee.)

-Gratis koffie/thee/water (frisdrank is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar)

-En een boel gezelligheid

-Tijd en Datum in overleg

-Max. 8 personen voor goede begeleiding.

Sale!

Mixed Media Encaustic (Fake)

€ 45,00 € 40,00
Sale!

Mixed Media Encaustic (Fake)

€ 45,00 € 40,00

Hou jij van een romantisch en mooie teksten? Dan is deze workshop zeker wat voor jouw. Het lijkt op collage plakken alleen zit hier nog een extra laagje toegevoegd wat het kunstwerk mooi dromerig maakt. Hoe je dit laag tot laag naar een kunstwerk gaat toewerken ga ik je uitleggen in de workshop die ongeveer 6 uur tijd bedraagt. Deze workshop is eens in de 3 weken op donderdags  van 14:00 - 20:00 uur te boeken. Datum in overleg. Wat zit erbij deze workshop inbegrepen?

- MDF paneel van 18 mm dik en 28x28 cm groot 

-Diverse papier soorten (deze liggen al klaar, scheelt zoekwerk)

-Gebruik van de materialen die benodigd zijn. Kortom je hoeft niets zelf mee te brengen. 

-Gratis koffie/thee/water (frisdrank is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar)

-En een boel gezelligheid

Dit is mijn voorliefde voor het maken van kunst. Doordat we Laag voor laag het kunstwerk gaan opbouwen komen we zo tot een uiteindelijk kunstwerk . Hiervoor worden  diverse materialen gebruikt om zo tot een kunstwerk te komen. Denk hierbij aan Acrylverf, Inkt, Papier, Wateroplosbare krijtjes, Aquarelpotloden, Inktensepotloden, Ecoline (stiften) enz enz. NIet is te gek om het te gebruiken. Elke les zal anders zijn.

Hier gaan we op een canvasbord een MixedMedia kunstwerk opbouwen. Door middel van bepaalde lagen achter elkaar op te bouwen kun je veel dimensies krijgen in je kunstwerk. Je gaat hier met verschillende materialen aan de slag.

Workshop van 4 uur.

Datum en tijd in overleg.

In deze workshop gaan we je leren wat panpastel is en hoe het werkt. We gaan op speciaal A4 werken waarbij je diverse lagen panpastel kunt opbouwen. Als de basis staat gaan we met pastelpotloden de details aanbrengen. Er is keuze uit diverse voorbeelden om iets te maken. Uiteraart mag je zelf ook een voorbeeld afbeelding meebrengen.

Workshop van 4 uur.

Datum en tijd in overleg

Bij deze workshop gaan we een portret in aquarel/inkten schilderen. Dit hoeft niet super perfect want we gaan het op een abstracte manier op papier zetten.

Workshop van 4 uur.

Datum en tijd in overleg.

Alcohol Marker Art Workshop. Hierin gaan wij aan de slag met alcoholmarkers om hier wat tips en tricks te laten zien. Veel mensen vinden deze stiften soms ietwat moeilijk om mee te werken. Wij gaan je laten zien dat dit helemaal niet zo is.

Workshop van 4 uur

Datum en tijd in overleg

Bij deze workshop ga jij je geliefde schilderen en je geliefde jouw. Dit zorgt gegarandeerd voor vier uur gezelligheid. Je hoeft voor deze workshop geen Rembrandt te zijn. Jullie zullen versteld staan wat jullie na vier uur op het doek hebben staan. Deze workshop kan geboekt worden alleen voor jullie tweetjes of als je dat leuk vind met nog een stel. (totaal 4 personen op 1 dag, 60 euro per stel, inclusief canvas en gebruik van materialen) Deze workshop wordt gegeven op de zondag.

Datum en tijd  in overleg.

Wil jij een uniek cadeau aan een creatief iemand geven? Koop dan een cadeaubon. U kunt zelf het bedrag bepalen. Dit kan al vanaf 10,00 €. Deze bon blijft tot tegenstelling van andere bonnen 2 jaar geldig. Nadat de betaling binnen is van u bestelling, krijgt u via e-mail de cadeaubon toegezonden. Graag de naam van persoon in het opmerkingsvlak vermelden. Wilt u meer info? Bel dan naar 0618515937.