Kunst Verkoop

Regelmatig zet ik originele kunstwerken die ik maak om naar digitale bestanden. Deze bied ik aan bij de website Werk aan de Muur. Het mooie aan dit systeem is dat zodra je je keuze hebt gemaakt en een product hebt besteld deze bij jouw thuis wordt afgeleverd. Op welke ondergronden kan het kunstwerk afgedrukt worden? Denk hierbij aan Aluminium Dibond, Acrylglas, Canvas ( ook voor buiten ), Xpozer, Fotoprint, Ingelijst, Hout, Staal of een Print op ( akoestisch ) doek.  Benieuwd en wil je meer info?   Klik dan de link hieronder aan.

Kunstwerken "Originelen"

Ook verkoop ik kunstwerken waar maar één versie van beschikbaar is. Of het origineel. Bij alle kunstwerken zit altijd een bijpassende lijst zodat het kunstwerk goed tot zijn recht komt en een certificaat van echtheid.

Kunst op aanvraag

Indien u een idee heeft wat u graag uitgewerkt wilt hebben neem dan contact met mij op. Geen idee is te gek als er niet over gesproken wordt. Samen met u gaan we kijken hoe u idee omgezet kan worden naar een prachtig kunstwerk. Meer info? Bel naar 06-18515937 of mail naar info@colorpencils.nl.

Voor vragen vult u dan het contactformulier hieronder in.