Nieuwe werkruimte

Gepubliceerd op 18 september 2020 om 15:57

Met heel veel trots kan ik jullie vertellen dat we voor mijn bedrijf ColorPencils een bedrijfsruimte heb gevonden! Door alle corona regels die nu bijna standaard zijn in onze samenleving kan ik thuis geen workshops meer geven. Iets wat ik voordat corona in ons leven kwam aan het opbouwen was. Door deze ruimte kan ik deze droom weer verder bewerkstelligen. De komende maanden zullen alle uurtjes die we over hebben gespendeerd gaan worden aan het opknappen van de bedrijfsruimte. Hier alvast wat foto's van onze ruimte, de eerste werkplekken hangen al aan de muur. Ons streven is dat we eind november de eerste workshops kunnen gaan starten. Daarnaast ga ik dit avontuur samen met mijn man doen die het bedrijf vlieg-beleving heeft. Volgen jullie ons ook in de komende maanden? Wij hopen jullie snel te kunnen verwelkomen op onze nieuwe werkplek.

Ons streven is dat we eind november de eerste workshops kunnen gaan starten. Daarnaast ga ik dit avontuur samen met mijn man doen die het bedrijf vlieg-beleving heeft. Volgen jullie ons ook in de komende maanden? Wij hopen jullie snel te kunnen verwelkomen op onze nieuwe werkplek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.