Acryl Olieverf MixedMedia (Za ochtend schilderen)

Wilt u vrij schilderen? Koop dan een kaart voor 10 of 20 uur. Bij deze schilder kaarten heeft u de mogelijkheid om diverse technieken uit te proberen omdat ik diverse materialen ter beschikking heb staan in het atelier.

Sale!

Basis schilderkaart

€ 100,00 € 85,00
Sale!

Basis schilderkaart

€ 100,00 € 85,00
Sale!

Deluxe Schilderkaart

€ 150,00 € 130,00
Sale!

Deluxe Schilderkaart

€ 150,00 € 130,00
Sale!

SuperDeluxe schilderkaart

€ 275,00 € 250,00
Sale!

SuperDeluxe schilderkaart

€ 275,00 € 250,00

Wat breng ik mee naar het Atelier

Als u een schilderkaart koopt hoeft u niets mee te brengen naar het Atelier buiten gezelligheid om. Alle spullen zijn aanwezig in het Atelier om te kunnen tekenen of schilderen. Wilt u liever met uw eigen favoriete spullen schilderen dan mag u die zeker meebrengen naar het Atelier. 

Voor beginners of gevorderden?

De schilderlessen zijn voor iedereen geschikt. Of je net een beginner bent of al een geruimere tijd schildert, je doorloopt je eigen reis. Bij Color Pencils zullen we je altijd uitdagen om buiten je comfortzone te gaan. Hierdoor wordt je brein langzaam geprikkeld om creatief bezig te zijn. 

Proefles

Vind je gelijk een schilderkaart kopen net iets te veel van het goede? Kom dan eerst een keertje naar het Atelier toe zodat we samen een proefles kunnen gaan doen. Een proefles kan aangevraagd worden door het contactformulier beneden aan de webpagina in te vullen. Vermeld in het bericht dat het om een proefles gaat.

Vertel het door, geef een review en sterren

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.