Teambuilding - Kinderfeestje

De spiritregel is:

'Als het je roept, je creativiteit aanspreekt, je meest authentieke zelf naar voren brengt, je waarheid eert, je hart opent en je uitdaagt om te groeien, dan is het het belangrijkste wat je maar kunt doen in de wereld.' 

-Sonia Choquette-

Kinderfeestje

€ 24,99

Kinderfeestje

€ 24,99

Deze workshop is speciaal voor kinderen van 9 tot 13 jaar. In deze workshop gaan we een kunstwerk maken op een canvasboard wat lekker stevig is. Er is een mogelijkheid om het voorbeeld over te nemen op het canvas, of het juist aan te gaan als een uitdaging om het helemaal zelf te maken. Vooraf krijgt de jarige de gelegenheid om een taartje te eten en de cadeautjes in ontvangst te nemen. Als we een tijdje aan het schilderen zijn geweest is er natuurlijk ook tijd voor een snoepje, koekje en een glaasje limonade. Daarna leggen we de laatste hand aan het kunstwerk. Zodra we klaar zijn met het schilderen is er tijd voor frites en een snackje waar ook nog een verrassing bij zit.

Deze workshop kan met max 7 kinderen tegelijkertijd gedaan worden. 

3.5 uur workshop (inclusief gebruik van het materiaal, Canvas, voorbeeld, snoepjes, Limonade en kidsmeal plus versiering van de ruimte. Voor aanvang van de workshop is er ruimte om een taartje* te eten en cadeautjes in onvangst te nemen. *taart zelf meebrengen.)

Datum en tijd in overleg.

Vriendinnen/Vrijgezellendag

Lijkt het jou leuk om met je vaste vriendinnen/vrienden een dag creatief te zijn? Of wil je een kunstzinnige vrijgezellenfeest? 

Kom dan naar Color Pencils. Met maximaal 8 personen  kun je dan een dag gezellig samen zijn. Daarnaast heb je de keuze om een lunch of high tea p.p erbij te boeken. Wil je meer weten of het je nog vragen? Vul het contactformulier in of bel naar 06-18515937.

Campinggasten uit de omgeving

Verblijf jij met de vakantie ergens in de omgeving van Ulft op een vakantieadres en wil jij iets creatiefs gaan doen? Kom dan naar atelier Color Pencils. Deze is gevestigd in het voormalige klooster van Ulft. Een statig gebouw wat alure uitstraalt. In de workshop gaan we samen op zoek naar jou creativiteit. Je zult versteld staan van alle creativiteit die je bezit en waarvan je dacht die niet te hebben. De workshop sluit je dan ook af met een uniek kunstwerk waar er maar één van is. 

Met welke materialen gaan we werken? Omdat mijn voorliefde ligt bij het maken van MixedMedia kunstwerken zal ik dit ook tijdens de workshop laten zien. Dit houdt in dat we dan ook niet één medium zoals acrylverf maar meerdere mediums gaan gebruiken. Om zomaar eens wat te noemen; acrylinkten, houtskool, acrylstiften, panpastel, waterverf kunnen gebruikt worden. Laagje voor laagje help ik je mee om een kunstwerk te creëren. Wil je toch liever met één medium werken dan mag dat natuurlijk ook. 

Wat zit bij de workshop inbegrepen? Materialen en een ondergrond waar het kunstwerk op gemaakt wordt. Het gebruik van de ezel / tafel, kwasten en andere schildersbenodigheden. Koffie, Thee, Water, frisdrank. (Bij een zonnige dag wordt de workshop buiten in de tuin van 't Klooster bij het Atelier gegeven)

Wil jij meer info of een afspraak boeken? (Graag tijdig reserveren ivm alle voorbereidingen).  Bel of whatsapp dan naar 06-18515937 (ma - vr na 17 uur).