Teambuilding - Kinderfeestje

De spiritregel is:

'Als het je roept, je creativiteit aanspreekt, je meest authentieke zelf naar voren brengt, je waarheid eert, je hart opent en je uitdaagt om te groeien, dan is het het belangrijkste wat je maar kunt doen in de wereld.' 

-Sonia Choquette-

Kinderfeestje

Deze workshop is speciaal voor kinderen van 9 tot 13 jaar. In deze workshop gaan we een kunstwerk maken op een canvasboard wat lekker stevig is. Er is een mogelijkheid om het voorbeeld over te nemen op het canvas, of het juist aan te gaan als een uitdaging om het helemaal zelf te maken. Vooraf krijgt de jarige de gelegenheid om een taartje te eten en de cadeautjes in ontvangst te nemen. Als we een tijdje aan het schilderen zijn geweest is er natuurlijk ook tijd voor een snoepje, koekje en een glaasje limonade. Daarna leggen we de laatste hand aan het kunstwerk. Zodra we klaar zijn met het schilderen is er tijd voor frites en een snackje.

Deze workshop kan max met 9 kinderen samen gedaan worden. 

3.5 uur workshop (inclusief gebruik van het materiaal, Canvas, voorbeeld, snoepjes, Limonade en kidsmeal plus versiering van de ruimte. Voor aanvang van de workshop is er ruimte om een taartje* te eten en cadeautjes in onvangst te nemen. *taart zelf meebrengen, kan tegen betaling ook verzorgt worden.)

Datum en tijd in overlegKosten p.p €17.50

Teambuilding

Wil jij iets creatiefs gaan doen in teamverband? Kom dan naar atelier Color Pencils. Deze is gevestigd in het voormalige klooster van Ulft. Een statig gebouw wat alure uitstraalt. Als team gaan we samen op zoek naar jullie creativiteit. De workshop sluit je dan ook af met een uniek kunstwerk waar er maar één van is. 

Wat zit bij de workshop inbegrepen? Materialen en een ondergrond waar het kunstwerk op gemaakt wordt. Het gebruik van de ezel / tafel, kwasten en andere schildersbenodigheden. Koffie, Thee, Water, frisdrank. (Bij een zonnige dag wordt de workshop buiten in de tuin van 't Klooster bij het Atelier gegeven). 

Datum en tijd in overleg.  Kosten p.p €32.50 Tijd: 4 uur