Snoepjes, Koekjes & Color Pencils

Kom jij jou verjaardag vieren bij Color Pencils? We gaan twee tot tweeenhalf  uur Creatief aan de slag door iets leuk op een canvas te schilderen (Voorgetekend voor de jongere, de ouderen gaan zelf iets moois maken), tussendoor eten we snoepjes, koekjes en drinken we limonade. En als kers op de taart gaan we na het schilderen heerlijk frites met een snackje eten met een Verassing.

Deze workshop is speciaal voor kinderen van 6 tot 13 jaar. In deze workshop gaan we een kunstwerk maken op een canvasboard wat lekker stevig is. Voor de jongeren heb ik voorgetekende canvasborden, voor de ouderen is het meer een uitdaging om het helemaal zelf te maken. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor een snoepje, koekje en een glaasje limonade. Zodra we klaar zijn met het schilderen is er tijd voor frites en een snackje waar ook nog een verrassing bij zit.

Deze workshop kan met 6 kinderen tegelijkertijd gedaan worden. 

2,5 uur workshop voor leeftijd van 6 - 8 jaar (inclusief gebruik van het materiaal, Canvas voorgetekend,  snoepjes, koekjes, Limonade en Kidsmeal)

3.5 uur workshop voor leeftijd van 9 - 13 jaar (inclusief gebruik van het materiaal, Canvas voorgetekend,  snoepjes, koekjes, Limonade en Kidsmeal)

Datum en tijd in overleg.