Dirty Cup Pouring

(let it flow)

Velen van ons geloven in perfectie, maar dat maakt alles kapot. Perfectie is namelijk niet alleen de vijand van het goede, maar ook van alles wat echt, leuk en mogelijk is.

-Rebecca Sonit-

Geen controle, dat is het grote toverwoord voor pouring. Je hebt een klein gedeelte in de hand. Dat is het mengen van de kleuren. De beslissing nemen welke kleur je als eerst in het bekertje gaat doen. Dan de spanning, het bekertje omkeren op het canvas maar nog niet loslaten. 1, 2, 3... en haal het bekertje maar weg. Laat de verf vloeien, til het canvas op en begeleid de verf naar waar jij het wilt hebben. 

Sale!

Acryl gieten (Dirty cup pouring)

€ 40,00 € 35,00
Sale!
Sale!

Acryl gieten (Dirty cup pouring)

€ 40,00 € 35,00

Wat is er nu niet spannender dan het niet weten hoe je kunstwerk eruit komt te zien. Dat is wat er wat er met acryl gieten gebeurd. Je kiest je kleuren, je doet ze bij elkaar en dan laat je het over het canvas heen vloeien. Voor deze workshop van 2.5 uur hoef je geen schilder vaardigheden te hebben. De workshop is daarom zeer geschikt voor vrienden/vriendinnen en families die wat leuks willen doen maar niet de gehele dag met een workshop bezig willen zijn. 

 

Wat moet je nog meer weten over deze workshop: Het kunstwerk kan niet na afloop van de workshop meegenomen worden. Dit komt doordat de canvas minimaal 24 uur moet uitharden. Ook wordt het canvasdoek na het uitharden voorzien van een varnisch zodat de Acrylverf goed wordt beschermd. Het kunstwerk kan hierdoor pas een week later opgehaald worden. Verder zijn er beschermings middelen aanwezig om vieze handen en kleding te voorkomen. Raad je wel aan om niet al te goede kleding aan te doen tijdens deze workshop.

 

Heb ik je interesse opgewekt? Schrijf je dan hieronder in zodat jij als één van de eerste aanwezig kunt zijn bij deze leuke workshop.