Corona

UPDATE COVID-19:

*We zijn weer open! Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen bij Color Pencils. Het gehele Atelier is Coronaproof ingericht.

*Tot nader bericht is het Atelier tot 19 januari gesloten ivm lockdown.

*Bij binnenkomst op ons bezoekadres is het verplicht om een mondkapje te dragen. Zodra u in de ruimte van Color Pencils bent mag u zelf    bepalen of u het mondkapje ophoud of af zet. 

Heel langzaam is Corona een onderdeel in ons leven geworden en moeten wij allemaal bepaalde regels opvolgen die het RIVM ons toewijst. Bij Color Pencils volgen wij die regels ook strikt op. Dit houdt in dat bij het betreden van het pand de handen gedesinfecteerd moeten worden bij de zuil die bij de ingang aangeboden staat. Daarnaast is het zorg dat uw 1,5 meter afstand houd van anderen. Dit is in het Atelier/Werkruimte te doen door bij binnenkomst op één van de zes werkplekken te gaan zitten. Tussen de werkplekken hangen Corona schermen zodat uw beschermt bent tijdens een workshop. Mocht uw toch graag voor eigen bescherming een mondkapje willen dragen  of omdat het RIVM dit aanraad dan mag uw die van huis uit meenemen. Tevens zal ik tijdens de workshop ook een mondkap dragen. Daarnaast heeft elke cursist een eigen bakje bij de werkplek staan met een gum, puntenslijper, diverse potloden en een witte Poscapen. Deze worden na elke workshop gedesinfecteerd. Voor alle overige mediums vraag ik om handschoenen te dragen of gebruik te maken van een desinfecterende handgel voordat uw het medium pakt. Dit om zo te waarborgen dat er geen besmettingen komen. De handschoenen kunt uw van ons krijgen. Vanaf 29 - 09 - 2020 geld  dat u met maximaal 4 personen een gezelschap mag vormen. Kinderen tot en met 12 tellen hierbij niet mee. Tevens vragen wij uw bij binnenkomst om een Coronaformulier in te vullen voor het bron - en contactonderzoek. Deze gegevens worden na vier weken vernietigd. Mochten er nog vragen zijn omtrent corona, vul dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met uw opnemen.