Campinggasten uit de omgeving

Verblijf jij met de vakantie ergens in de omgeving van Ulft op een vakantieadres en wil jij iets creatiefs gaan doen? Kom dan naar atelier Color Pencils. Deze is gevestigd in het voormalige klooster van Ulft. Een statig gebouw wat alure uitstraalt. In de workshop gaan we samen op zoek naar jou creativiteit. Je zult versteld staan van alle creativiteit die je bezit en waarvan je dacht die niet te hebben. De workshop sluit je dan ook af met een uniek kunstwerk waar er maar één van is. 

Met welke materialen gaan we werken? Omdat mijn voorliefde ligt bij het maken van MixedMedia kunstwerken zal ik dit ook tijdens de workshop laten zien. Dit houdt in dat we dan ook niet één medium zoals acrylverf maar meerdere mediums gaan gebruiken. Om zomaar eens wat te noemen; acrylinkten, houtskool, acrylstiften, panpastel, waterverf kunnen gebruikt worden. Laagje voor laagje help ik je mee om een kunstwerk te creëren. Wil je toch liever met één medium werken dan mag dat natuurlijk ook. 

Wat zit bij de workshop inbegrepen? Materialen en een ondergrond waar het kunstwerk op gemaakt wordt. Het gebruik van de ezel / tafel, kwasten en andere schildersbenodigheden. Koffie, Thee, Water, frisdrank en warme vingerfoods tijdens de workshop. (Bij een zonnige dag wordt de workshop buiten in de tuin van 't Klooster bij het Atelier gegeven)

Deze workshop is te boeken op zaterdag van 14:30 - 19:30 uur of zondag van 10:00 - 15:00 uur. 

Kosten: 45 euro p.p.       Max 6 personen

Wil jij meer info of een afspraak boeken? (Graag tijdig reserveren ivm alle voorbereidingen).  Bel of whatsapp dan naar 06-18515937 (ma - vr na 17 uur).